…DE CÂND UCRAINENII AU INVADAT ROMÂNIA

Sunt 7 luni ca șapte ani biblici năprasnici și păguboși de când hoardele sovietice au invadat pur și simplu România, întocmai cum strămoșii lor o făcuseră în 44-45. Tot cioporul naționalist bolnav de la noi se gândea că vin blonzii și vor înlocui țigănia uluitoare care ne împresurase de ne luase mama dreacu.

Dar ce să vezi… În loc să vină blondul plăcut, nordic, moștenit de la protostrămoșul vareg Ross, au venit niște hibrizi șateni cu ochi albaștri într-adevăr, dar de un albastru străveziu, ca de râs turbat. Au intrat curve, rakeți, toate scofâlcelile primitive… Ce să mai… Toată căcăstoarea refuzată de Polonia a ajuns la noi. Îngâmfați la culme, infatuați, ucrainenii „românești” nu au încercat deloc să se integreze în rahatul miortic, preferând să stea între ei și să aștepte să-i crească pula lui Zelenski.

Îi vezi în tramvaie, metrou sau în mașini de moare Gibilan. Aceeași aroganță de uleiul nu se amestecă cu apa, același vorbit tare, ca să fie auziți, să știe lumea că ei sunt ucraineni și doar pentru că sunt ucraineni ei merită Cerbul de Aur social.

Absolut toți cu care am stat de vorbă consideră că țara lor a salvat Europa și că ei s-au sacrificat pentru a fi o stavilă în calea Rusiei. Nu consideră câtuși de puțin că Statul Român oferă un sprijin financiar colosal fiecărei familii de căcați ucraineni, ci consideră mic ajutorul ăsta, socotind că ne apară și că fără ei, România era futută și-n străfundul gâtului de către ruși până acum. Uite unde erau salvatorii pizdii…

Sincer, nu am căutat să fut vreo ucraineancă, căci la proștii de românii nici pizdă bolnavă nu le dau. Mai degrabă ne fut ucrainenii femeile. Le dau cefoșii la chizdă de le îndoaie. Futai kievean. Le bagă batalionul Azov în pizdă. Flăcări pizdoase în Odesa. Ce să mai… S-a supt multă pulă de ucrainean în România în ultimele 7 luni. Sute de mii de avorturi venerice.

Eu am observat un fenomen ciudat în pre-vară. Nu mai găseam corcodușe d-ale verzi în pomii din cartierele Bucureștiului. Erau goi pomii, întocmai ca măslinul blestemat de Cristos, în Scriptura pizdii. Iar acum, toamna, ne-au belit ăștia și ciorchinii de struguri de prin bolțile din fața blocurilor. Bagă în ei tot. Hoarde slave flămânde ca lăcustele plăgii. Ne urăsc. Nu ne suportă nici la vedere, ce să mai…

Un lucru îmbucurător e că și țiganii Bucureștiului au început să ia atitudine, au început să se simtă români. A dat naționalismul în țigănet. Simt și ei pericolul, iar ciorile sunt primele vizate de schimbările ce se prefigurează. Practic, ăștia îi vor înlocui pe garoi, dacă li se permite. Rusul, că asta sunt, de ce să ne căcăm pe noi, e dat dreacu. La ei, țiganii au cam belit pula. I-au rupt ăștia, așa că nu e de joacă.

Ce dreacu să zic… Și Hitler era speriat de slavi. Simțea că ăștia vor distruge lume veche europeană. Era tumefiat de frică, dă-l în sânge.

Nu e de joacă cu ăștia. Sunt șerpoși și fanatici. Vor pune România în băț, ca să usuce la soare. E directivă americană, dar ce să facem… Să-i lăsăm să ne bage pula-n suflet? Singura soluție e atitudinea colectivă. Aici nu e kibutz, nu e colhozul mamii lor. Să ne punem pe ei… Să fie tratați ca refugiați, nu ca regi, mai dă-i în pulele noastre… Au teritorii românești, ne-au terminat Delta, iar acum au venit peste noi. Mâine-poimâine ne pomenim cu un UDMR ucrainean, cu miniștri ucraineni și de ce nu, președinte ucrainean. Oricum, nici Joian nu e român, deci se prea poate. Suntem într-un mare căcat dirijat pe care nu avem voie să-l halim, ci suntem lăsați doar să-i mirosim putoarea, reîmprospătată de fiecare dată când un sfânt ucrainean calcă în el.

Nu știu ce păzește SRI-ul pizdii… Atitudine 0. De fapt, pune umărul la alogenizare. Nici nu înțeleg de ce-i pomenesc. Iar dau de lucru unui căcat, dar nu pot să mă abțin. E vina lor!!!

Nu-mi plac hibrizii, nu-mi plac E-urile, iar Ucraina asta e. E un mutant rusesc otrăvitor. V-o zic d-acum: vom avea de tras cu ăștia. Ne vor beli. Cu greu vom scăpa de ei. V-o repet… Pentru ei, românii sunt niște amibe, adică nimic.

Ucraina, go home, dă-te-n sloboz!