COVRIG TREBUIE SĂ AVEM TOȚI

REMINDER: Dacă ești securiștean spălat pe creier, membru sau fan CNCD, om cu haină de stat (cum spune tarotul) sau un simplu procesoman plictisit și în căutare de pradă, ori, de ce nu, un simplu prostovan cu acces la  netliberare, nu citi mai departe.  Acest articol nu e pentru tine, nu te vizează pe tine sau familia ta minoritară sau diferită etnic ori sexual față de (încă) majoritari, și e o pură invenție fără scop, sens, ideal. Acest articol este un amărât de PAMFLET menit să fie citit de câțiva oameni cândva deștepți. Toți cei care îl repostează trunchiat sau integral, și-l asumă juridic. Locul acestei ficțiuni amărâte e aici, pe acest blog obscur, citit de 10-15 inși, nu distribuit în alt mediu. Orice asemănare cu fapte reale, sexiste, șovine, xenofobe, rasiste, discriminatorii, antisemite, revizioniste, reprezintă o mare tâmpenie și un abuz juridic. Totuși, doar rareori adevărul nu doare, dar sigur vindecă individualități și popoare. Cu zgaibă…


Imaginează-te ce-ai fost, de unde ai, început… Lasă sufletul și alte împuțiciuni… Ai fost un spermatozoid la tac-tu în coaie, ai scăpat de aruncare din labă – căci tac-tu s-ar putea să fi fost și încă să fie unul dintre cei mai mari lăbari ai localității – și halitul de către acarienii păturii; ai scăpat de naufragiul pe buricul sau bucile osoase ale mă-tii, și, într-un final, iată că ai reușit să fii un sperma-OM care s-a plimbat printr-o pizdă, s-a bătut cu tot sistemul pizdic, s-a întrecut cu alți mini-tu precum Iacov cel Bărbos din Biblie când a trebuit să se lupte cu alter-ego-ul său îngeresc sub o scară căcăcioasă, ai trecut și peste gândurile subțiri ale mă-tii de a face încă un chiuretaj, ai avut și noroc că poate s-a rupt condomul în condominiul actului secsual, ai fost binecuvântat de Dumnezeu, de Dracu, de Anunaki, de toate lighioanele semisferei… Te-ai făcut mare și te-ai dus înapoi în sens invers pe pizdă, n-ai fost cu sindrom down, n-ai nicio urmă de autism și nu ești gata pregătit din naștere pentru paralimpiadă. N-ai avut nici măcar un centimetru de căcat lipsă. Alt câștig și fuga fuguța spre o nouă luptă. Fiecare secundă de viață e o luptă, e o competiție, în care se urmărește selecția naturală sau universală. Selecția mondială ar spune țiganii, căci la ciori (dar și la sioniști, da da!) le place tare rău cuvântul ăsta: MONDIAL.

Bun. Deții pușcă de vânătoare să ucizi de fason ca alde Țiriac sau ca de foame grande ca ta-su a lu’ Labiș căprioara venită, săraca, să bea apă? Dacă deții pușcoci, știi despre ce e vorba, dacă nu, află că într-un loc unde unde proliferează un animal nu există prădător natural care să-l mai stârpească din când în când, acesta riscă să strice ecosistemul, și, deci, se intervine artificial de către om și se împușcă un efectiv anume. Ei, așa e și cu omul. Dacă există sau nu Covid-ul, asta e de discutat. Cert e că acest cuvânt există. Restul nu mai contează căci la început a fost cuvântul.

Prin urmare, omul și-a stricat ecosistemul. Și l-a băgat în morții mă-sii. Planeta asta a devenit biotopul său drăcesc așa că mai trebuie sugativare a esenței răului din când în când. Sugativa e precum treaba. Mare și mică. Ici-colo și câte o vomitătură, un regim drastic, un canceruț. A fost potop și, cică, ne-a mai stârpit, a fost. Au fost răzbele și ne-au răzbelit, au fost. A fost ciumă, holeră, a fost. A fost holocaust, pogrom și gulag, cică au fost. Atunci de ce n-ar fi și Covid? Să supraviețuiască puternicii, să evoluăm, să ne pizdim și mai mult genetic! Pula mea… Până și dinozaurii aproape că au mierlit-o și au rămas doar ăia de prin ape, crocobaurii și șerpălăii, zmeii, și balaurii. De mic, crești cu șerpălăi și dragoni prin basme, filme și desene animate. Ca moș, te mai închini și la balaurul din icona cu Sfântul Gherghe, el ce-are?! Ghiță n-ar avea valoare fără el… Deci, ideea ar fi că ce a fost mai hoț, mai golan, mai șmecher, a rămas… Așa e și acum. Covidul nu are putere, trece, dar ceea ce ucide e psihoza și efectul său din creierele sărace care își pune amprenta în comportamentul societal. Psihoza asta duce la sărăcire, înfometare și la eliminarea celor care nu au intrat în sistem, în pădurea urbană, a răzvrătiților, a haiducilor, a liber-profesioniștilor nealiniați.

Mai mult, te-ai te-ai crezut deștept ai ascultat rock și ai avut impresia că al tău coleg de bancă e un găligan prost, un țărănuș? Ei bine, tu ai ajuns antreprenoraș demichel (căci părul lung din tinerețe și-a belit rădăcinoasa) în pragul falimentului, stresat, futut la icre de nevasta feministă, cu un copil copia mă-sii, părinți morți sau bolnavi prin provincie, iar el a ajuns jandarm, tată… El nu a fost nirvanist. El nu l-a înjurat pe Iliescu. El are un salariu fix, i-a dat banca credit imediat ca să-și ia un apartament fix lângă blocul tău, deși credeai că va muri la coada vacii, e de cealaltă parte a baricadei, cea câștigătoare, el te gazează la proteste și are toate șansele să-ți fută și nevasta. El e spermatozoidul câștigător. Forța brută, puterea, sunt totul. Restul e căcat la pungă. Crezi tu, boule, că Dumnezeu a creat Universul prin delicatețe? Nu. L-a creat prin ciocniri de găuri negre, prin violență. Unde e Lucifer gingașul, rockerul neînțeles, frumușelul, vikingul trist și infatuat?! Unde e Balaurul? În Tartar, în străfundul Pământului, în mocirlă… Unde sunt cărțile omenirii, pline de învățături, de cunoaștere? Sunt arse. Unde sunt filosofii, visătorii antici? Arși, prigoniți…. Chipul lor e doar închipuit. Puternicii, musculoșii, găliganii, herculanii sunt imortalizați în statui, în basoreliefuri. Se vor cai putere, se vor mușchi, se vrea testosteron. Se vrea stabilitate, frumusețe, carnal dus la extrem. Înțelepciunea se dobândește, mintea se ascute, dar genetica nu ți-o oferă nimeni decât tu. Ne minunăm de Mike Tyson că ține prelegeri, că spune vorbe de duh. Ne place să auzim Minotaurul povestind căcaturi.

Lăsați Covid și alte stihii făurite de oameni deștepți să ne împresoare! Ce e slab trebuie să piară precum neghina din grâu fie că e mă-ta, tac-tu, fiu-to, fie-ta… E și pentru binele tău. Unde crezi tu că vii când mori? Tot aici în țigănie… Vrei să vii între slăbet, între stârpituri sau între zei. căci spre asta se tinde, spre zeificare. Și să vă mai spun o chestiune… Despre trăitul bine… Se dă impresia că se trăiește bine, doar atunci când se înmulțesc stârpiturile, viciul și se pregătește vânătoare pentru aducere la nivel, tăierea părului. Când stârpiturile jidănești s-au înmulțit în Egipt, haț! faraonul Ramses al II-lea pe ea. În Nemția la fel… Haț! Hitleraș pe ei… Cu țigănetul la fel… Haț! la Bug… Cum s-a terminiat stârpirea, au venit iar. Așa ș cu arăbimea din deșert. În deșert e puțin loc. Cu ce dreacu să trăiești acolo. Trebuie să mai vină americanii să mai stârpească din triburile animaliere și normal că mai iau din bucatele aurifere găsite. În Africa la fel. Se înmulțesc și se omoară între ei, dacă nu hrănește ONU câte un conflict sau dacă nu le dă o molimă. Ei le bagă Ebola, malaria și Sida și alte dăunătoare și tot ei vin și îi vindecă, păstrând câțiva negrotei pentru prăsilă, ca la zoo. Și cum era de așteptat, se mai găsesc câțiva zoofili care iau negri și arăbeți și se fut cu ei prin Europa și SUA și ce rezolvă. Se fată pietroaie de lemn care fac atentate și creează dezordine socială pe principiul pasărea cântătoare e frumoasă doar pe ram. Dacă o primești în bucătărie, cântă urât, isteric, se găinățează peste tot și face praf și vesela. Lasă păsăruica, în pizda mamii ei acolo! Doar prăjită e bună în casă.

Ca să închei, căci am început pizdos și am terminat ca în Turnul de Veghere, Covidul e bun. Suntem mulți, prea mulți și prea ne-am dat cu tupeu la instituțiile de exterminare, care erau bune. Ne mai țineau în frâu… Le-am mătrășit chiar și pe alea moarte sau letargice, precum Biserica. Biserica nu mai ucidea. Ea se liniștise. Devenise bancă. Acumula. Mai bășea, din când în când, câte un gaz otrăvitor, dar nu mai omora. Nu mai inchiziționa, nu se mai ducea peste băștinași. Se potolise. Acum am răscolit și acest BauBau adormit… Ce căcat avem în cap?! Vrem ca Biserica să se comporte ca în orient? Nu ne place mortăciunea de acum?! Ne ia banu și doar atât. Tribut și aia. Ne lasă în Cristoșii noștri…

Covid trebuie să avem toți. Dacă nu avem Covid, nu am dat examenul… Ai sămânță bună, ești de neam puternic?! Nu ai a te teme. Dacă nu, ai belit puța…

P.S. Textul de mai sus nu se aplică celor născuți în vitro sau pe care i-a făcut mă-sa prin cezariană neprogramată și a ținut sarcina cu un pumn de medicamente. Covidul pe ei!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.