Să-mi bag pula în generația GOLANILOR !!!!!!!!

 *Acest articol este un PAMFLET. Orice asemănare cu fapte reale, șovine, xenofobe, antisemite, revizioniste, reprezintă o mare tâmpenie și un abuz juridic. Totuși, adevărul doare, dar vindecă…

Mi-au auzit urechile urecheate de Securitatea înmăgurenită, în secția cinșpe, cum că, în lipsă de bozgori, Marian Golan Munteanu va avea candidă la alegeri din partea Brătienilor. Din nou apare în scenă acest țigan, fală a securimii balcanice. Dar ce e cu golănia sa?

Cu foarte (dar foarte puține excepții) generația ”golanilor” este, de departe, cea mai împuțită generație pe care a dat-o țara asta, de când există termenul de român.

Nu vreau să mă lungesc ca să vă arăt cât de bine mânuiesc eu pula și cuvintele. Voi fi scurtissim. Golanul din ”chiață” are un spirit de sclav, e temător și nu se deosebește cu nimic de un securist obișnuit. Se mulțumește cu puțin și are un fetiș pentru tovășul Iliescu, deși. la prima vedere, pare-se că-l urăște de moarte. Vârfurile golanilor au luat drumul țuicii sau aleile  Securității privatizate. Toate. Chiar și vârfurile cele mai ascuțite.munteanu Golanul a devenit noul comunist, mult mai atroce și mai nenorocit. Golanul este un eșuat social. El ține rockul românesc puturos la suprafață tranformând Vama Veche în Vamaia, el pune câinele mai presus decât propriul copil, el ne-a trecut prin toate etapele jidanizării de la SUA ’94 încoace, el omoară copii cu Dacie nouă după ce se îmbată la Eliad și scapă la fel ca și nevestele golanilor predecesori, înflăcărați de cel cenaclu, el devine disident cu grad de boier, el e șef de promoție la Academia Cațavencu, el impune moda balcoanele cu cornier și platbandă și apoi pe cea a termopanelor, el devine primul manelist, primul apărător al drepturilor țiganilor, poponarilor, el devine cool iubind pe rând Radio Contact, Star Station și Kiss Fm, pentru el se inventează benzile crawl pe TV, el îi înlocuiește pe Fănuș, Breban, George Șovu și Eugen Barbu cu Dinescu, Pleșu-Liiiiiiiiceanu (că ăsta e un bicefal), Patapulevici și Paler, el recunoaște Holocaustul, el s-a gudurat la minerii securișteni lăsând să cadă fiecare mină până ce s-a dibuit aurul agatârșesc de la Roșia Mortală, el a reinventat geografia României lăsând Mossadul că creadă că Bucegii sunt Înălțimile Golan, el, ca sclav de securist, a ținut morțiș să dea din cur și să-și trasforme copiii și nepoții în sclavii copiilor și nepoților de securiști, el și iar el până la infinitul morții mamii lui de el.
Prin lașitatea ei și modul ei de a înțelege viața, generația golanilor a compromis și următoarele trei-patru generații de copii români. Golanii sunt, de fapt, Iliescu și armata lui de nevolnici cu ghitări Reghin, care cerșesc respectul minciunii. Cântecul lor bășit, pațurchist, este jalea ultimului sfert de veac.
Personal, îmi este scârbă de generația golanilor și o blestem din toată nebunia mea… Dacă generația mea ar fi avut șansa ei, șansa mascaradelor de stat din 89, 90 și 91, românii ar fi putut să bea măcar apă limpede de la robinet, de aici și până la Tiraspol.
Să vă fie rușine, golani ! Mare rușine! Ne-ați lăsat să luptăm cu pistoale cu apă… Plată… Rușine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.